Search
Close this search box.

Podcast: Medvind – Nye episoder

Denne siden kan inneholde linker til våre partnere. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene.

ANNONSE [Podcast episodene er produsert av annonsør]

Om MEDVIND

Fra skaperne av Chatflights kommer MEDVIND, en podcast om å reise smartere. Reiser du mye? Samler du poeng på ditt kredittkort? Drømmer du om å reise jorden rundt i Business Class? Da er denne podcasten for deg. Chatflights‘ grunnleggere Alexis og Jonas tar opp nye emner hver uke om hvordan man utnytter hver krone og poeng til sin fordel. Det handler om Eurobonus, Amex, lounger, destinasjoner, kredittkort og First Class. Alt for at du skal kunne reise bedre og smartere.

🎙🎵🎧

Ep 50 – Devaluering av poengprogram

Mange lurer på hva som vil skje med SAS EuroBonus og poengene når alliansebyttet skjer, noe som ser ut til å skje om høsten 2024. Jonas og Alexis diskuterer begrepet “devaluering” av poengprogram, hvor poengene får mindre verdi, noe som ofte skjer når store endringer som alliansebytter forekommer. Vi forklarer mekanismene bak devalueringer, hvorfor flyselskapene gjør det, og hvordan det kan arte seg i dette tilfellet.

Ep 49 – Derfor finnes SAS EuroBonus

I ukens episode av MEDVIND snakker vi om SAS EuroBonus og hvorfor programmet eksisterer. Vi diskuterer hva vi elsker med programmet, samt hvordan programmet har utviklet seg siden lanseringen i 1992 og frem til i dag. En informativ og lærerik episode om Nordens største lojalitetsprogram.

Ep 48 – Hva skjer med mine EuroBonus-poeng ved alliansebytte?

SAS-utgangen fra Star Alliance er et faktum, men når det vil skje og hva som skjer med EuroBonus-poengene dine er fortsatt usikkert. I denne episoden går Jonas og Alexis gjennom tre ulike scenarioer om hva som kan skje med EuroBonus ved et alliansebytte. Vi dykker også ned i det kontroversielle emnet om devalueringer og hvordan en potensiell devaluering av EuroBonus kan skje.

Ep 47 – Hotels.com vs. hotellkjedenes egne bonusprogram

Hotels.com sitt populære bonusprogram Welcome Rewards gir deg den 10. natten gratis. Programmet, som kanskje virker enkelt å forstå, er ikke så generøst som man kan tro. I denne episoden går Jonas og Alexis gjennom grunnene til hvorfor du ikke bør samle stempel hos Hotels.com, men heller samle poeng i hotellkjedenes egne bonusprogram.

Ep 46 – Unngå disse 5 feilene når du bestiller bonusreiser

I ukens episode av MEDVIND går Jonas og Alexis gjennom fem vanlige feil som mange gjør når de bestiller bonusreiser. Alt fra å ikke bestille den klassen man faktisk vil reise i, til å bestille bryllupsreisen sin under det gamle etternavnet. En informativ episode som kan spare deg for bekymringer og hodepine hvis du følger rådene riktig.

Ep 45 – Flyreiser innenfor Europa

I ukens episode av MEDVIND besvarer Jonas og Alexis et spørsmål fra en lytter om hvorvidt det lønner seg å reise for poeng innenfor Europa. Dette fører oss til ukens tema som handler om nettopp flyreiser innenfor Europa. Hvordan skiller opplevelsen seg når man flyr med Ryanair sammenlignet med Lufthansa i økonomiklasse innenfor Europa, og hvorfor velger folk å betale ekstra for å fly i business class når komforten er den samme som i økonomiklasse? Dette og mye mer diskuteres i ukens episode.

Få med det siste tips!

Abonnér på vårt nyhetsbrev!

Flere nyheter?

Eurobonusguiden på instagram

 

Nysgjerrig på hvordan du kan holde deg oppdatert med aller siste nytt?
Bli også med Facebook gruppen for Eurobonusjegere hvor vi deler tips og triks.
Dersom du har noen gode tips selv – del de gjerne så vi sammen kan sørge for maksimal bonusopptjening. 

Innlegget kan inneholde lenker til tjenester hvor Eurobonusguiden.no mottar provisjon eller kompensasjon.
Dette er kostnadsfritt for deg som leser da det er tilbyder som evnt. vil betale kompensasjon for innlegget.
Provisjonen/kompensasjonen hjelper oss for kostnader til domene, serverkostnader og andre driftskostnader som er forbundet med denne siden.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få med deg siste tips om bonusopptjening!