Search
Close this search box.

Flyhjelp – Kompensasjon opp til 6000,- per passasjer

Denne siden kan inneholde linker til våre partnere. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene.

Annonse: Flyhjelp hjelper passasjerer med å sikre økonomisk kompensasjon for flyforsinkelser, avlysninger og overbookinger.

De er eksperter på områdets lover og regler og står for kommunikasjon med flyselskapene, som ofte er tilbakeholden med å utbetale kompensasjon.

I dag har man krav på opp mot 6.000 NOK i kompensasjon hvis flyavgangen blir avlyst, overbooket eller forsinket med mer en tre timer ved ankomst – innenfor de siste 3 år.

Flyhjelp krever din rettferdighet fra flyselskapet

  • La Flyhjelp ta kampen mot flyselskapet.
  • Det tar kun 3 min å opprette en sak hos Flyhjelp.
  • Ingen seier – ingen avgift! Flyhjelps arbeid er for deg helt gratis hvis flyselskapet ikke utbetaler i løpet av deres samarbeid.
  • Hva koster det å bruke Flyhjelp?
    • Salær er 30%.
    • Det avregnes salær for både kompensasjonen og de øvrige ekstraomkostningene du har bedt Flyhjelp om å innhent som du har kvitteringer for og som er omfattet av forordningen.

Om flyhjelp

Flyhjelp er en skandinavisk basert virksomhet som hjelper flypassasjerer med å innhente økonomisk kompensasjon ved flyforsinkelser, -kanselleringer og overbookinger.
Flyhjelp ble etablert i 2014 og består i dag av ca. 35 ansatte som hver eneste måned hjelper tusenvis av passasjerer fra Norge, Danmark og Sverige med å få kompensasjon fra flyselskapene

De har et team av skandinaviske eksperter innenfor flypassasjerers rettigheter har så langt hjulpet mer enn 150 000 personer fra Skandinavia. Flyhjelps ambisjon er å levere en førsteklasses service. De tar hånd om alle sider ved prosessen, slik at våre kunder kan ta det helt med ro i visshet om at saken er i de beste hender. 

Enklere blir det ikke!
Registrer saken din, se hva du kan få i kompensasjon og la Flyhjelp ta seg av resten.

EU261 – Lov om kompensasjon ved forsinkede eller kansellerte flyvninger.

EU261 er EU-loven som ble innført i 2004, og den regulerer hvilke rettigheter du som reisende har ved forsinkede eller kansellerte flyvninger. Flyselskapene har delvis en plikt til å ta vare på deg, det vil si å tilby kommunikasjonsmuligheter, mat og overnatting, men de skal også kompensere deg med beløp på opptil 600 EURO når noe uforutsett skjer. Vi går gjennom lovgivningen, klargjør begrepene og veileder deg om hva du bør gjøre hvis du har vært utsatt for en forsinkelse, kansellering, nedgradering eller nektet ombordstigning.

Hør episode 15 av podcasten Medvind med gutta fra Chatflights som snakker om dette her:

Få med det siste tips!

Abonnér på vårt nyhetsbrev!

Flere nyheter?

Eurobonusguiden på instagram

 

Nysgjerrig på hvordan du kan holde deg oppdatert med aller siste nytt?
Bli også med Facebook gruppen for Eurobonusjegere hvor vi deler tips og triks.
Dersom du har noen gode tips selv – del de gjerne så vi sammen kan sørge for maksimal bonusopptjening. 

Innlegget kan inneholde lenker til tjenester hvor Eurobonusguiden.no mottar provisjon eller kompensasjon.
Dette er kostnadsfritt for deg som leser da det er tilbyder som evnt. vil betale kompensasjon for innlegget.
Provisjonen/kompensasjonen hjelper oss for kostnader til domene, serverkostnader og andre driftskostnader som er forbundet med denne siden.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få med deg siste tips om bonusopptjening!