Search
Close this search box.

Ny fordel for SAS EuroBonus diamant

Denne siden kan inneholde linker til våre partnere. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene.

Under SAS Diamond meet and greet eventen 2023 lovte SAS VD, Anko van der Werff at det er nye fordeler på vei til deres beste og mest lojale kunder. Vi kan med glede komme med dagens nye “enhanccement” (som SAS bruker å å kalle det) som absolutt er en positivit nyhet for alle som har diamant status:

Ny Diamond-fordel: Gratis ombooking på avreisedagen

Gratis ombooking på avreisedagen er en ny medlemsfordel som er tilgjengelig for våre EuroBonus Diamant-medlemmer. Dette betyr at hvis du er en Diamant-medlem, kan du endre din flygning til en tidligere eller senere avgang samme dag uten ekstra kostnad. Ombokningen må gjøres på den opprinnelige avreisedagen og er for øyeblikket kun mulig ved SAS innsjekkingsskranke og servicesteder på flyplassen.

Ombokning samme dag gjelder for alle billettyper og på alle SAS-flyvninger, så lenge den nye flyvningen er mellom de samme byene som den opprinnelige bestillingen. Vennligst merk at fri ombokning er tilgjengelig fra midnatt på avreisedagen i den tidssonen som gjelder for avreiseflyplassen. Det er ikke mulig å endre bestillingen ved gaten, via selvbetjening, SAS-appen eller på nettsiden via “Mine bestillinger”.

Vennligst merk at hvis bagasjen din allerede er sjekket inn på en annen flygning, kan vi ikke hjelpe deg med ombokningsprosessen. I tillegg kan det være visse begrensninger for spesielle forespørsler som involverer våpen, dyr, spesialmåltider eller behov for assistanse. Tilleggstjenester refunderes ikke hvis du frivillig velger å ombokke til en tidligere eller senere avgang, og vi kan ikke garantere at du får samme sete som du booket på din opprinnelige flygning.

Viste du at det pågår en konkurranse for å kåre verdens beste lojalitetsprogram? SAS EuroBonus er med.

Du kan stemme igjennom hele sommeren om du tenker SAS fortjener din stemme.

Konkurransen som arrangeres av Frequent Traveler Awards.

-> Voting platform 2023

Andre fordeler for de som er EuroBonus diamant finner du her.

Få med det siste tips!

Abonnér på vårt nyhetsbrev!

Flere nyheter?

Eurobonusguiden på instagram

 

Nysgjerrig på hvordan du kan holde deg oppdatert med aller siste nytt?
Bli også med Facebook gruppen for Eurobonusjegere hvor vi deler tips og triks.
Dersom du har noen gode tips selv – del de gjerne så vi sammen kan sørge for maksimal bonusopptjening. 

Innlegget kan inneholde lenker til tjenester hvor Eurobonusguiden.no mottar provisjon eller kompensasjon.
Dette er kostnadsfritt for deg som leser da det er tilbyder som evnt. vil betale kompensasjon for innlegget.
Provisjonen/kompensasjonen hjelper oss for kostnader til domene, serverkostnader og andre driftskostnader som er forbundet med denne siden.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få med deg siste tips om bonusopptjening!