Search
Close this search box.

Podcast: Medvind – sesong 3

Denne siden kan inneholde linker til våre partnere. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene.

Om MEDVIND

Från skaparna av Chatflights kommer MEDVIND, en podcast som pratar resor med folk i rörelse.
Chatflights VD Alexis Barnekow intervjuar personer med unika perspektiv, med syftet att gräva fram det alla inte vet om resor och resmål.
Det kan handla om ovanliga reseupplevelser, smarta travelhacks, vad som händer i cockpit eller åsikter och perspektiv som alla kanske inte tänker på. Vi vill ta dig till ställen du inte visste fanns!

🎙🎵🎧

Ep 1 – Å fly business for første gang + å booke Lufthansa for Eurobonuspoeng

I den første episoden av sesongen snakker Jonas og Alexis om hvordan det er å fly business class for første gang. Vi går også gjennom den første guiden i vår nye abonnementstjeneste, Chatflights Plus, som handler om å bestille Lufthansa med Eurobonus-poeng. Når det gjelder business class, snakker vi om innsjekkingen, loungene, kabinen, setet, maten og champagnen. Å bestille reiser med Lufthansa med Eurobonus-poeng handler om når plassene blir tilgjengelige, hvordan du finner dem, samt hvilke triks og hacks som finnes for å finne det som ikke kan bestilles online.

Ep 2 – Bryllupsdestinasjoner for poeng og oppgraderingsvouchers.

Del 1: Skal du på en romantisk reise og lurer på hvor du kan reise med poeng? Jonas og Alexis går gjennom en guide som beskriver hva du kan finne av Eurobonuspoeng til romantiske destinasjoner som Maldivene, Seychellene og Zanzibar.
Del 2: Hvis du vurderer et alternativt bonusprogram til Eurobonus, kan det være nyttig å være oppmerksom på oppgraderingsmulighetene du får med høy status. Vi gjennomgår oppgraderingsfordeler som er inkludert i andre flyselskapers bonusprogram, som for eksempel Lufthansa, Finnair, Qatar og Turkish Airlines, og sammenligner dem med SAS Eurobonus.

Se også tilhørende artikkel: 10 beste destinasjoner for en bryllupsreise.

Ep 3 – Hvordan tjener du EuroBonuspoeng i hverdagen + Qatars bonusprogram

Alexis og Jonas dykker ned i hvilke alternative måter det finnes å tjene poeng på EuroBonus.
Mange tror at det kun er mulig å tjene poeng på fly og kredittkort, men det finnes tre spesielle måter som kan gi mange ekstra poeng.
Det handler om å bruke penger på riktig måte i hverdagen, for eksempel gjennom EuroBonus-butikken eller i utvalgte butikker og restauranter, online og i byen. Vi prater også igjennom den siste artikkelen i Chatflights Plus, en guide for hvordan du skal bruke Qatar Avios-poeng for å fly som en konge over hele verden. 

Se også tilhørende artikkel: Slik tjener du EuroBonuspoeng i hverdagen.

Ep 4 – Alt om Premium Economy og hvordan du kan bestille Thai Airways med EuroBonus-poeng.

Alexis og Jonas går gjennom alt om Premium Economy.
Vi vil svare på spørsmålet om det er verdt å betale ekstra for denne mellomklassen om bord.
Hvordan det skiller seg fra Economy og Business Class på både lange og korte ruter? Hvordan det oppsto, prisforskjellene, bookingen, maten og servicen?
Hvor mange poeng man kan tjene, og om det er verdt forskjellen i pris? Etter det vil vi diskutere denne ukens guide i Chatflights Plus – Hvordan du kan bestille Thai Airways med EuroBonus-poeng. Thai var tidligere et veldig populært flyselskap blant EuroBonus-medlemmer, men det har blitt vanskeligere, men ikke umulig, å bestille for poeng.
Vi vil gå gjennom hvordan man gjør det og hvor man kan reise i de forskjellige klassene.

EP 5 – Chatflights feedback til SAS og 5 paradisøyer du kan bestille med EuroBonus.

Alexis og Jonas diskuterer hva vi hos Chatflights, og våre kunder, ønsker at SAS skal gjøre for å forbedre EuroBonus-programmet og poengsystemet. Alt fra å tilby oppgraderingsvouchers til diamantmedlemmer, til å utvide samarbeidet med Etihad og tillate stoppover på bonusreiser mot et gebyr.
Deretter går vi gjennom hvordan du bestiller verdens 5 mest ettertraktede paradisøyer med EuroBonus-poeng, fra Maldivene og Seychellene i øst til Fransk Polynesia via California i vest.

Se også tilhørende artikkel: 5 forbedringsforslag til SAS EuroBonus fra Chatflights kunder.

Få med det siste tips!

Abonnér på vårt nyhetsbrev!

Flere nyheter?

Eurobonusguiden på instagram

 

Nysgjerrig på hvordan du kan holde deg oppdatert med aller siste nytt?
Bli også med Facebook gruppen for Eurobonusjegere hvor vi deler tips og triks.
Dersom du har noen gode tips selv – del de gjerne så vi sammen kan sørge for maksimal bonusopptjening. 

Innlegget kan inneholde lenker til tjenester hvor Eurobonusguiden.no mottar provisjon eller kompensasjon.
Dette er kostnadsfritt for deg som leser da det er tilbyder som evnt. vil betale kompensasjon for innlegget.
Provisjonen/kompensasjonen hjelper oss for kostnader til domene, serverkostnader og andre driftskostnader som er forbundet med denne siden.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få med deg siste tips om bonusopptjening!