Ny tjeneste fra Chatflights: CF+

Denne siden kan inneholde linker til våre partnere. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene.

Chatflights er et reisebyrå som er eksperter på å booke bonusbilletter med poeng og vanlige billetter for cash om du har behov for det.
De kan booke alt fra fly, hotell, leiebil og transfers som airport shuttle eller privatsjåfør.

De har nå sluppet en helt ny tjeneste som heter “Chatflights Plus“.

Tjenesten skal gjøre at du får prioritert hjelp og kunnskap til å reise smartere, billigere og bedre.

Du vil lære hvordan du skal kunne få booket til en brøkdel av markedsprisene.  

Slik fungerer Chatflights Plus

Alt du behøver – Online, i deres app og når man treffes

 • Support og prioritet via Chat
  • Få all hjelpen du trenger uten krav at bookingen skal gjøres av de.
   • Dette vil si at du kan få hjelp av CF til å finne bonusreiser som du selv kan ringe å booke.
  • Du havner først i køen og får eksklusiv tilgang til deres fremste eksperter som kan alt om booking av bonusreiser og betalte reiser til veldig lave priser. 
 • Få tilgang på avanserte guider via email og online
  • Logg inn med email og passord for å få tilgang.
  • Ukentlige guider og invitasjoner.
  • Lær deg å booke plasser for poeng, nå høyere status hos flyselskapene og booke reiser for ekstreme rabatter.
  • I CF+’s guider holdes ingenting hemmelig. 
 • Aktiviteter & Events
  • Lær av hverandre digitalt og IRL.
  • Vær en del av gruppe chatter, onlineforelesninger, møter og månedlige lunsjer der alle hjelper hverandre til bedre reiser. 
  • Vi har en fast lunsj på Astoria hver måned og arrangerer eventer både online og IRL.
Her er noen eksempler på hva du kan lære deg med Chatflights Plus

Lufthansa er et av flyselskapene som Chatflights kunder etterspør mest. Å bestille business og spesielt first class på Lufthansa med EuroBonus-poeng er vanskelig, men ikke umulig. De går gjennom trinnene du må følge for å bestille business og first class på Lufthansa, hvilke ruter som er enklest å bestille, og når og hvor lenge før avreise du kan forvente at setene blir tilgjengelige.

Å bestille et luksushotell er ikke så enkelt som å gå inn på hotellets nettside og bestille det billigste rommet. Her kan du gå glipp av fordeler som gratis oppgraderinger, frokost, velkomstgaver og hotellkreditter. Chatflights går trinn for trinn gjennom hvilke bestillingskanaler som gir deg ekstra fordeler og poeng til samme pris som om du hadde bestilt rommet direkte via hotellets nettside.

Høy status hos et flyselskap kan noen ganger gi deg gratis oppgraderinger til premium economy, business og first. Chatflights går gjennom de forskjellige oppgraderingsfordelene som flyselskapene tilbyr sine høyeste statusmedlemmer, hvordan de fungerer, og hvordan du kan dra nytte av dem på best mulig måte.

Seychellene, Mauritius, Maldivene og Bora Bora er fire svært ettertraktede reisemål å bestille med EuroBonus-poeng. Å finne bonusplasser til disse øyene er vanskelig, men ikke umulig. Chatflights går i detalj gjennom hvordan du skal gå frem for å reise til disse øyene med poeng. Hvilke flyselskaper og ruter som kan bestilles, når plassene blir tilgjengelige, og hvor mange plasser du kan forvente å finne i business class.

Livstidsstatus er noe mange drømmer om. Chatflights guider deg gjennom livstidsstatus hos Star Alliance, Oneworld og SkyTeam, samt hvordan du enklest kan nå dit.

Amex Centurion er en internasjonalt anerkjent statussymbol og et av verdens mest eksklusive kredittkort. Kortet gir en rekke fordeler som lounge-tilgang, høy status hos flyselskaper og hoteller, samt gratis middager. Chatflights dykker ned i fordelene for å analysere om kortet virkelig er verdt sin årsavgift på 35 000 SEK.

Taiwanske EVA Air har vært medlem av Star Alliance siden 2013. Flyselskapet anses av mange å være en av verdens beste, og deres Royal Laurel Class (business class) tilbyr bekvemmeligheter som normalt bare tilbys i first class hos konkurrerende flyselskaper. Å bestille EVA Air i business class er ikke helt enkelt, Chatflights går gjennom i detalj hvordan du skal gå frem for å bestille dette meget ettertraktede produktet med EuroBonus-poeng.

For deg som ønsker å planlegge neste års reise til California med god tid i forkant, er det for øyeblikket bonusplasser tilgjengelig i business class til San Francisco på mange datoer i…

Kun for Chatflights Plus. Hong Kong er igjen åpent for besøkende, og Turkish Airlines har for øyeblikket en spesialpris publisert i business class….

 • Bestill Emirates First Class til rabattert pris
  • Emirates First Class er en av verdens beste førsteklassesprodukter. Fra Skandinavia tilbyr Emirates overraskende lave priser på first class, og Chatflighs går gjennom destinasjonene som gir deg mest valuta for pengene. CF guider deg også om hvordan du kan maksimere opplevelsen med gratis stopovers i Dubai, limousineservice og verdensklasse-lounger!
 • Slik bestiller du Qatar Business og First Class med Avios
  • Qatar Airways er et av verdens beste flyselskaper som tilbyr et verdensomspennende nettverk med gode forbindelser fra Skandinavia. Flyselskapets First- og Q-Suites-businessklasse er to meget ettertraktede produkter som kan bookes med Avios. Chatflights går gjennom hvilke ruter disse kabins tilbys på, hvor mange bonusseter som frigjøres, samt når og hvordan du best bør bestille bonusreisen din.

 • Slik maksimerer du dine Flying Blue-miles
  • Flying Blue er et av Europas største lojalitetsprogrammer med over 18 millioner medlemmer. Programmet bruker dynamisk prising på bonusreiser der det er mulig å fly business til lave poeng. Chatflights avslører sine triks for å finne de billigste bonusreisene i business class, samt hvilke fallgruver du bør se opp for når du booker med Flying Blue miles.

 • BA multi-carrier awards, en måte å få utrolig verdi fra poengene dine
  • British Airways skjulte bonustabell gir uslåelig verdi for deg som vil reise jorden rundt med Oneworld. Chatflights deler våre beste triks for hvordan du kan fly jorden rundt for under 160 000 Avios, samt hvilke ruter du bør inkludere i din jordomreise for å fly til laveste poengpris.

 • Slik bruker du Finnair Plus-poeng på best mulig måte

  • Finnair Plus er Nordens største Oneworld-bonusprogram og tilbyr medlemmer gode muligheter for oppgraderinger og bonusreiser på Finnair- og Oneworld-flyvninger. Chatflights går i detalj gjennom hvilke bruksområder som gir deg best verdi for poengene.

Det er mulig å teste CF+ i 14 dager helt gratis og etter det koster det Kr 340,-/mnd.

Har du forresten fått med deg Eurobonusguidens’s tidligere livestream’s med Chatflights?
Her stilles det spørsmål fra deltakere om alt som omhandler EuroBonus som kan være nyttige tips for booking av bonusreiser.
Se opptak av tidligere livestream’s her.

Få med det siste tips!

Abonnér på vårt nyhetsbrev!

Flere nyheter?

Eurobonusguiden på instagram

 

Nysgjerrig på hvordan du kan holde deg oppdatert med aller siste nytt?
Bli også med Facebook gruppen for Eurobonusjegere hvor vi deler tips og triks.
Dersom du har noen gode tips selv – del de gjerne så vi sammen kan sørge for maksimal bonusopptjening. 

Innlegget kan inneholde lenker til tjenester hvor Eurobonusguiden.no mottar provisjon eller kompensasjon.
Dette er kostnadsfritt for deg som leser da det er tilbyder som evnt. vil betale kompensasjon for innlegget.
Provisjonen/kompensasjonen hjelper oss for kostnader til domene, serverkostnader og andre driftskostnader som er forbundet med denne siden.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få med deg siste tips om bonusopptjening!