Search
Close this search box.

Kompisene skal reise jorda rundt på 1.klasse – med kun Eurobonus-poeng

Denne siden kan inneholde linker til våre partnere. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene.

På kun et halvt år har to kompiser klart å samle nok Eurobonus-poeng til å reise jorden rundt på 1. klasse, og det nesten helt gratis.

Det er mange som drømmer om å fly på første klasse med egen butler, seng og dusj. De fleste av oss tenker kanskje at man må vinne i Lotto for at drømmen skal gå i oppfyllelse, men det er mulig å fly på første klasse nesten helt gratis.

Bonuspoengjegere

I flere år hadde Henrik Hylland Uhlving gjort narr av kompisen Kaspar Synnevågs hobby. Sistnevnte lekte seg med å samle Eurobonus-poeng for å få billigere flyreiser.

Etterhvert valgte de to journalistene å gjøre hobbyen om til et journalistisk prosjekt. Det har resultert i podcasten «Klassereisen».

I mai startet de begge to med tomme bonuspoengkontoer, for å finne ut hvor lang tid det ville ta å samle opp nok poeng for å booke en tur til Australia, som er den største reisen for bonuspoengjegere. Om noen få dager sitter de selv på flyet, under ett år etter å ha startet på prosjektet.

Les hele artikkelen på Tv.no.

Få med det siste tips!

Abonnér på vårt nyhetsbrev!

Flere nyheter?

Eurobonusguiden på instagram

 

Nysgjerrig på hvordan du kan holde deg oppdatert med aller siste nytt?
Bli også med Facebook gruppen for Eurobonusjegere hvor vi deler tips og triks.
Dersom du har noen gode tips selv – del de gjerne så vi sammen kan sørge for maksimal bonusopptjening. 

Innlegget kan inneholde lenker til tjenester hvor Eurobonusguiden.no mottar provisjon eller kompensasjon.
Dette er kostnadsfritt for deg som leser da det er tilbyder som evnt. vil betale kompensasjon for innlegget.
Provisjonen/kompensasjonen hjelper oss for kostnader til domene, serverkostnader og andre driftskostnader som er forbundet med denne siden.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Få med deg siste tips om bonusopptjening!